2022: Pregled donacija

Iskreno zahvaljujemo svima koji su tijekom 2022. donacijom/sponzorstvom podržali rad našeg amaterskog nogometnog kluba, konkretno djece iz Škole nogometa Mladost-Buzin.

Pozivamo vas, pridružite nam se kroz 2023. godinu: Otvoreni poziv za donacijom/sponzorstvom Podržite rad naše ŠN!

 PRIKAZ DIJELA DONACIJA IZ 2022:


Tražili smo sponzore za klupske kalendare za 2023. godinu, koji su izrađeni za svaku od naših selekcija. Pojedinačno sponzorstvo iznosilo je 500kn što je uspješno realizirano. HVALA sponzorima koji su se odazvali na naš poziv!


Tijekom 2022 službeno smo pokrenuli Projekt "Zajedništvo i jednakost kroz šport – nogometna škola dostupna svima" kojeg smo kao klub pripremali i nestrpljivo čekali realizaciju.
Projektom se kroz besplatne odnosno sufinancirane aktivnosti u Školi nogometa Mladost-Buzin omogućuje djeci i mladima u riziku od socijalne isključenosti, djeci iz višečlanih obitelji i svim djevojčicama da osjete duh zajedništva i jednakosti u svojoj sredini te da kroz športske aktivnosti unaprijede kvalitetu života.
Cilj je šport i aktivnosti koje provodimo u Školi nogometa približiti svima, neovisno o socijalnom statusu i financijskim mogućnostima. Projekt je prilika da svi jednako uz šport rastu, raduju se i druže.
Vrijednost prvog ugovora je 10.000kn te ovom prilikom u ime budućih korisnika i Kluba iskreno zahvaljujemo donatoru.


Tražili smo sponzora a dobili donatora selekcije JUNIORA, naših izvrsnih momaka koji nastupaju u ligama NS Središta Zagreb te je za ekipu osiguran klupski komplet dresova.
Nabavna vrijednost kompleta dresova (18+2) s tiskom iznosila je 5.500kn što je donirano u ukupnom iznosu. HVALA donatoru u ime momaka i cijelog kluba!


 
Donirana je oprema za selekcije pionira i mlađih pionira, 15 lopti, kapice, markeri, prepone, ljestve... Donator je izašao u susret s donacijom lopti i odobrenjem značajnog rabata na opremu. Hvala!

Klupskim sredstvima zamijenili smo 7 od 13 reflektora na pomoćnom igralištu, našem "Velom Joži", sa LED reflektorima - manjim potrošačima. Zahvaljujemo donatoru usluga montaže, najma dizalice i ostalog potrošenog materijala.

 
U Klub su "sletjele" 3 pro lopte, s naznakom "donacija za seniore"💪 Hvala!
 
 
Inicijativa je krenula od roditelja, poslali smo zamolbu i dogovorili donaciju. Od donacije i nešto klupskih sredstava kupljene su lopte za ŠN. 30 komada za najmlađe... Hvala!

Sponzorstvom i dijelom vlastitih sredstava smo nabavili materijal za uređenje terase u klupskog lokala, a radovi i usluge su nam donirani od prijatelja kluba! U ime svih koji uživaju na zatvorenoj terasi svima VELIKO hvala!


Pozivamo vas, pridružite nam se kroz 2023. godinu: Otvoreni poziv za donacijom/sponzorstvom Podržite rad naše ŠN!

Dokument: