Otvoreni poziv za donacijom/sponzorstvom

Ovime otvoreno pozivamo sve koji su u mogućnosti donacijom/sponzorstvom podržati rad našeg amaterskog nogometnog kluba, konkretno djece iz Škole nogometa Mladost-Buzin.

Donirati se može u robi ili uplatom donacije u novcu na račun kluba:

  • IBAN: HR6323900011100131027
  • Model / Poziv na broj:  HR00 1946
  • Opis: Donacija

ili možemo ugovoriti neki od vrsta sponzorstava (npr. objava banera na igralištu, na dresu ili sl.).

Dokumenti

 s kojima možete realizirati donaciju/sponzorstvo ili nas kontaktirajte na: 091/4608-001 (Predsjednik); Tajništvo ŠN: 092/254-1116, E–mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIKAZ DIJELA DONACIJA IZ 2022.: KLUB SU LJUDI: Pregled donacija iz 2022


U postupku smo ugovaranja/obnove godišnjih sponzorskih ugovora za:

  • reklamne bannere na novoj ogradi na igralištu (265,45EUR/god., draft ugovora dostupan je na https://bit.ly/3DYtk2L ),

dok nas za ostale lokacije (veći reklamni prostori, dres, web) odnosno za poseban sponzorskih aranžman kontaktirajte


Nogometni klub Mladost Buzin kroz cijelu svoju povijest veliku pažnju posvećuje radu s djecom te u našoj  Školi nogometa trenira i natječe preko tristo djece, kako iz samog naselja Buzin tako i s cijelog područja Novog Zagreba ali i šire. Klub je ove godine ostvario povjesni sportski rezultat i plasman u prvi rang natjecanja u kategoriji mlađih pionira koji uz naše pionire natječu u HNS 1.NL Centar. Također, i ostale kategorije natječu se u jednako visokim stupnjevima natjecanja (limači i zagići 2 rang, kadeti i juniori 3!) te je Škola nogometa kao nositelj kvalitete prepoznata i cijenjena po radu i rezultatima.  

O KLUBU: Nogometni klub Mladost-Buzin, udruga upisana u registar sportskih udruga, osnovan je 1946. godine sa nizom uspjeha i nogometnom tradicijom u seniorskom nogometu te u radu s mladeži. Selekcije Kluba aktivno sudjeluju u službenim natjecanjima Hrvatskog nogometnog saveza (dvije slekcije igraju prvu ligu), Zagrebačkog nogometnog saveza te na domaćim i međunardnim turnirima - od kojih neke i sami organizamo. Klub, sukladno ciljevima osnivanja, sustavno djeluje na razvoju sporta s naglaskom na odgoj mladeži kroz aktivnosti naše Škole nogometa. Dodatno, u našem klubu nalazi se sjedište i Komisije za veterane ZNS-a te su naši veterani bili i državni prvaci. O povijesti i tradiciji kluba opširnije možete pročitati na sljedećoj poveznici: www.nk-mladost-buzin.hr/klub/73-povijest-kluba

Stoga Vas pozivamo da u okviru mogućnosti donacijom/sponzorstvom podržite rad našeg amaterskog nogometnog kluba, konkretno djece iz Škole nogometa Mladost-Buzin. Prikupljena sredstva iskoristili bi za nabavku sportskih rekvizita, za još bolje uvjete rada ŠN kao i za obilježavanje 15. obljetnice kontinuiranih uspjeha i rasta ŠN.

Stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije i zahvaljujemo na angažmanu.

NK Mladost-Buzin

 DONACIJE 2023:


[DONACIJA⚽️⚽️] Realizirana je još jedna donacija 🤝 koja je usmjerena u našu školu nogometa 💚❤🥰💪 #hvaladonatoru
Nabavljeno je 30 lopti za potrebe rada ŠN.


[DONACIJA⚽️LOPTI] Izaslanstvo Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, naši dragi susjedi u Buzinu, posjetili su naš klub i upoznali se s našim radom. Uz obilazak objekta, druženje te "demonstraciju" nogometnih vještina na poligonu👌, službeno je potpisan Ugovor o donaciji lopti na čemu se iskreno zahvaljujemo #thanks #hvala
Izaslanstvo je predvodio cijenjeni g. Mark Fleming, otpravnika poslova veleposlanstva SAD-a koji je u ime Veleposlanstva i uručio donaciju. Radujemo se idućim susretima i nastavku suradnje🤝


[NKMB💚BOČICE] Za sve članove kluba su nam donirane bočice #hvaladonatoru U klupskoj režiji, kako se ne bi pomiješale, označena je /personalizirana/ bočica svakom igraču... Iskreno zahvaljujemo donatoru.


Višegodišnji prijatelj kluba, član i donator zbrinuo je našu dotrajalu opremu za ispis iz velikog tajništva i donirao nam novu kopirku, što će poboljšati uvjete rada klupske administracije. Iskreno zahvaljujemo donatoru.


Us pomoć donacije dijela usluga i materijala pripremili smo terene, pred natjecateljsko proljeće:
- Prihrana(NPK)✔
- Valjanje ✔
- Dosijavanje⏩
Zahvaljumo na donaciji te našem oružaru na angažmanu👌 Ukupna vrijednost materijala (NPK, najam valjka i sjeme) je oko 500EUR, bez usluga/rada.
Pred nama su zahtjevne aktivnosti na osiguravanju bolje infrastrukture: servis umjetne trave / poligona, dosijavanje i održavanje terena, zamjena dijela reflektora, ograđivanje pomoćnog igrališta, priprema projekata za osvjetljavanje glavnog terena,...Generaciji 2014✌ donirani šuškavci🙌
U ime svih zahvaljujemo donatoru i angažiranima oko opremanja/uveseljavanja djece🥰


IZDVOJENO: Otvoren je poziv da korz 2023. podržite Projekt "Zajedništvo i jednakost kroz šport – nogometna škola dostupna svima" kojeg smo kao klub pripremali i pokrenuli tijekom 2022 te nastavljamo sa realizacijom. Kontaktirajte nas na Tajništvo ŠN: 092/254-1116, E–mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Projektom se kroz besplatne odnosno sufinancirane aktivnosti u Školi nogometa Mladost-Buzin omogućuje djeci i mladima u riziku od socijalne isključenosti, djeci iz višečlanih obitelji i svim djevojčicama da osjete duh zajedništva i jednakosti u svojoj sredini te da kroz športske aktivnosti unaprijede kvalitetu života.
Cilj je šport i aktivnosti koje provodimo u Školi nogometa približiti svima, neovisno o socijalnom statusu i financijskim mogućnostima. Projekt je prilika da svi jednako uz šport rastu, raduju se i druže.


 PRIKAZ DIJELA DONACIJA IZ 2022.: KLUB SU LJUDI: Pregled donacija iz 2022.

Iskreno zahvaljujemo svima koji su tijekom 2022. donacijom/sponzorstvom podržali rad našeg amaterskog nogometnog kluba, konkretno djece iz Škole nogometa Mladost-Buzin.


Dokument: