Kategorija: Škola nogometa

Predstavljamo: ŠNMB 2023/24

Nogometni klub Mladost Buzin kroz cijelu svoju povijest veliku pažnju posvećuje radu s djecom te u našoj Školi nogometa trenira i natječe preko tristo djece, kako iz samog naselja Buzin tako i s cijelog područja Novog Zagreba ali i šire. Klub je prošle sezone ostvario povjesni sportski rezultat i plasman u prvi rang natjecanja u kategoriji limača i zagića koji se uz plasman u PLAY OFF natječu u 1.ZNL - A lige. Također, i ostale kategorije natječu se u visokim stupnjevima natjecanja i to čak četiri ekipe u HNS ligama (CENTAR - mlađi pioniri, pioniri, kadeti i juniori) te je ŠN kao nositelj kvalitete prepoznata i cijenjena po radu i rezultatima. Klub od ove sezone u natjecanju imai selekciju djevojčica - limačice s kojima je ukupno u klubu čak 16 selekcija mladeži od kojih je 14 prijavljeno u službenim natjecanjima.

Tijekom prosinca 2023, nakon jesenske polusezone 2023/24, organizirali smo fotografiranje ekipa te predstavljamo naše generacije:

Kategorija: Škola nogometa

Predstavljamo: ŠNMB 2022/23

Nogometni klub Mladost Buzin kroz cijelu svoju povijest veliku pažnju posvećuje radu s djecom te u našoj Školi nogometa trenira i natječe preko tristo djece, kako iz samog naselja Buzin tako i s cijelog područja Novog Zagreba ali i šire. Klub je prošle sezone ostvario povjesni sportski rezultat i plasman u prvi rang natjecanja u kategoriji mlađih pionira koji se sada uz pionire natječu u HNS 1.NL Centar. Također, i ostale kategorije natječu se u visokim stupnjevima natjecanja (limači i zagići 2 rang, kadeti i juniori 3!) te je ŠN kao nositelj kvalitete prepoznata i cijenjena po radu i rezultatima.

Tijekom prosinca 2022, nakon jesenske polusezone 2022/23, organizirali smo fotografiranje ekipa te predstavljamo naše generacije:

Kategorija: Škola nogometa

Pravilnik Škole nogometa

NK Mladost Buzin je mjesto kvalitetnog rada, međusobnog uvažavanja i tolerancije.
Školu nogometa pohađaju djeca koja već u ranoj dobi pokazuju interes za nogomet, kako bi što kvalitetnije razvili svoje vještine kroz svrsishodan i dobro planiran trening. Škola nogometa je mjesto međusobne komunikacije između trenera, sportaša i roditelja.