Upisi u Školu nogometa

NK Mladost-Buzin poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake da se upišu u našu školu nogometa. Upisi se obavljaju tokom cijele godine.

Škola nogometa NK Mladost-Buzin, koja se nalazi na našem igralištu u Zagrebačkom naselju Buzin, je zabavan način za mlade ljude da se uključe u nogomet i provode vrijeme učenja novih vještina.

Osim otkrivanja mladih talenata i dobivanja kvalitetnih nogometaša, naša Škola nogometa također pruža fantastično obrazovanje za naše mlade igrače kako bi im se osiguralo da maksimalno pokažu svoj potencijal na i izvan terena. Treninge u školi nogometa vode licencirani treneri s dugogodišnjim iskustvom koji djeci omogućavaju stvaranje novih prijatelja i razvoj vještina i samopouzdanja, u zabavnom i sigurnom okruženju. Treneri u školi nogometa uvijek će nastojati razviti povjerenje, poštovanje, fair play i timski rad, kao i dobru zabavu.

Polaznici naše škole natječu se u svim ligama Zagrebačkog nogometnog saveza ( U8 – U18). Također sudjelujemo i na turnirima u organizaciji prijateljskih klubova u Zagrebu, Hrvatskoj i Europi. Na taj način svi polaznici škole dobivaj priliku sudjelovati u aktivnostima svoje momčadi. Kod nas nitko ne sjedi na klupi.
Upis u školu nogometa ostvaruje se preko pravilno ispunjenog obrasca.

Sva djeca koja prvi puta dolaze u školu nogometa moraju OBAVEZNO biti u pratnji roditelja ili staratelja. Za sve one koji nisu sigurni da li bi htjeli trenirati kod nas i biti dionašeg tima omogućavamo besplatno treniranje prvih tjedan dana.


Za sve dodatne informacije i upite vezane za rad škole odgovor će vam dati treneri po godištima.
Također upite možete poslati i preko kontakta.